0 0
Novoletno kosilo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Limona
60 ml Med
1 šopka Šparglji
1 šopek Brokoli mlad brokoli
Piščančje prsi

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Novoletno kosilo

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Olupite 1 limono in iztisnite sok. Drugo limono narežite na tanke rezine.

V manjši skledi zmešajte limonin sok in med. Začinite. Šparglje in mladi brokoli razporedite v enem sloju v velikem globokem pekaču.

Segrejte ponev na visoki temperaturi. Piščanca popršite z razpršilom z oljčnim oljem. Začinite. Pecite 2 minuti na vsaki strani ali dokler se ne zlato rjavo obarva. Položite ga na mešanico špargljev v pekač.

Limonine rezine v ponvi pecite po 30 sekund na vsaki strani ali dokler rahlo ne zoglenijo. Razporedite jih po piščancu v ponvi.

Mešanico limoninega soka dodajte v majhno ponev in zavrite. Odstavite z ognja in prelijte piščanca. Pecite 5 minut ali dokler piščanec ni kuhan, šparglji in mladi brokoli pa mehki. Za postrežbo potresite z limonino lupinico.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Dietni fish and chips
Naprej
Polnjenje piščančje prsi
Nazaj
Dietni fish and chips
Naprej
Polnjenje piščančje prsi

Dodajte Komentar