0 0
Novoletno kosilo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Limona
60 ml Med
1 šopka Šparglji
1 šopek Brokoli mlad brokoli
Piščančje prsi

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Novoletno kosilo

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Olupite 1 limono in iztisnite sok. Drugo limono narežite na tanke rezine.

V manjši skledi zmešajte limonin sok in med. Začinite. Šparglje in mladi brokoli razporedite v enem sloju v velikem globokem pekaču.

Segrejte ponev na visoki temperaturi. Piščanca popršite z razpršilom z oljčnim oljem. Začinite. Pecite 2 minuti na vsaki strani ali dokler se ne zlato rjavo obarva. Položite ga na mešanico špargljev v pekač.

Limonine rezine v ponvi pecite po 30 sekund na vsaki strani ali dokler rahlo ne zoglenijo. Razporedite jih po piščancu v ponvi.

Mešanico limoninega soka dodajte v majhno ponev in zavrite. Odstavite z ognja in prelijte piščanca. Pecite 5 minut ali dokler piščanec ni kuhan, šparglji in mladi brokoli pa mehki. Za postrežbo potresite z limonino lupinico.

(Foto: pexels.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Dietni fish and chips
Naprej
Polnjenje piščančje prsi
Nazaj
Dietni fish and chips
Naprej
Polnjenje piščančje prsi

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com