0 0
Novoletna večerja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
500 g Svinjska ribica
Čebula
1 strok Česen
200 g Gobe
200 g Šampinjoni
2 žlički Moka
1 skodelica Mleko
1 žlička Gorčica
1 žlička Vegeta s piščancem
Kruh
Posip
2 žlički Limonina lupina
1 strok Česen sesekljan
1/4 skodelice Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Novoletna večerja

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

  • Posip

Navodila

Deli

Naredite posip: v manjši skledi zmešajte peteršilj, lupino in česen.

V globoki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte polovico olja. Svinjino kuhajte 5 minut ali dokler ne porumeni z obeh strani in se ne skuha. Prenesite na krožnik.

Preostalo olje v ponvi segrejte na nizki temperaturi. Čebulo med mešanjem kuhajte 4 minute ali dokler se ne zmehča. Dodajte sesekljan česen in nerezane gobe. Med mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se gobe ne zmehčajo.

Mešanico gob potresite z moko. Med mešanjem kuhajte 1 minuto. Dodajte mleko, gorčico in vegeto v prahu. Kuhajte 4 minute in mešajte, dokler omaka ne zavre in se rahlo zgosti.

Svinjino vrnite v ponev. Kuhajte 1 minuto, da se svinjina segreje. Potresite s posipom in postrezite s hrustljavim kruhom.

(Foto:pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sloppy joe burger
Naprej
Špinačni burek
Nazaj
Sloppy joe burger
Naprej
Špinačni burek

Dodajte Komentar