0 0
Njoki z bučno omako

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 skodelici Maslena buča na kocke narezana
Čebula
1 strok Česen
2 žlici Olivno olje
1 žlica Timijan
Sol in poper
Kajenski poper
110 g Kremni sir
Paprika
1/2 čajne žličke Čili v prahu
1/2 čajne žličke Paprika v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki z bučno omako

  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C in pekač obložite s peki papirjem.

Na pekač položite narezano zelenjavo in jo premešajte. Pecite 20 minut. Zelenjavo obrnite in pecite še 10 minut ali dokler se buča ne zmehča.

Pečeno zelenjavo, kremni sir, papriko, čili v prahu in dimljeno papriko prenesite v kuhinjski robot. Pulzirajte, dokler ne dobite gladke omake.

Omako prelijte po kuhanih njokih ali testeninah. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečeni ravioli s paradižnikovo omako
Naprej
Sendvič z mesnimi kroglicami
Nazaj
Pečeni ravioli s paradižnikovo omako
Naprej
Sendvič z mesnimi kroglicami

Dodajte Komentar