0 0
Njoki v smetanovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Njoki
80 ml Zgoščena smetana
3 žlice Maslo
1/2 skodelice Parmezan
Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v smetanovi omaki

  • 20 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Njoke skuhajte v skladu z navodili na embalaži.

V veliki ponvi na srednji temperaturi približno 1 minuto kuhajte smetano in maslo. Izklopite ogenj in dodajte kuhane njoke ter mešajte, dokler se enakomerno ne obložijo.

Plamen zmanjšajte na nizko temperaturo in dodajte sir in poper ter temeljito premešajte, da se enakomerno obložijo. Takoj postrezite.

(Foto: Instagram/fiordicucina)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lečin ragu
Naprej
Solatni preliv
Nazaj
Lečin ragu
Naprej
Solatni preliv

Dodajte Komentar