0 0
Njoki v grahovi omaki z bučko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
0.5 l Jušna osnova
1 pločevinka Grah grah v konzervi
1 x Bučka
1 x Por
500 g Njoki
Poper po okusu
Sol po okusu
20 g Pšenična moka
20 g Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v grahovi omaki z bučko

Za vse tiste, ki obožujete povsem enostavne in na hitro pripravljene obroke. Uganili ste, ta jed je prav takšna, vzela pa vam bo pol urice...

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V kozici raztopite maslo in na njem zmehčajte por. Dodajte še moko in dobro premešajte. Dolijte zelenjavno osnovo in tekočino zavrite.

Stresite bučko v vrelo kremasto tekočino in kuhajte 5 minut, nato dodajte tudi grah in premešajte. Kuhajte še nekaj minut, da se bo bučka skuhala.

Omako popoprajte in okusite ter po potrebi še dosolite. Njoke shuhajte v vreli slani vodi, dokler ne priplavajo na površje, oziroma po navodilih na embalaži.

Kuhane njoke odcedite in jih stresite v omako. Omako nežno premešajte. Začinite s poprom in okrasite s parmezanom ter takoj postrezite.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Puranji polpeti po azijsko
Naprej
Popolna jajčna omleta
Nazaj
Puranji polpeti po azijsko
Naprej
Popolna jajčna omleta

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com