0 0
Njoki v grahovi omaki z bučko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
0.5 l Jušna osnova
1 pločevinka Grah grah v konzervi
1 x Bučka
1 x Por
500 g Njoki
Poper po okusu
Sol po okusu
20 g Pšenična moka
20 g Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v grahovi omaki z bučko

Za vse tiste, ki obožujete povsem enostavne in na hitro pripravljene obroke. Uganili ste, ta jed je prav takšna, vzela pa vam bo pol urice...

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V kozici raztopite maslo in na njem zmehčajte por. Dodajte še moko in dobro premešajte. Dolijte zelenjavno osnovo in tekočino zavrite.

Stresite bučko v vrelo kremasto tekočino in kuhajte 5 minut, nato dodajte tudi grah in premešajte. Kuhajte še nekaj minut, da se bo bučka skuhala.

Omako popoprajte in okusite ter po potrebi še dosolite. Njoke shuhajte v vreli slani vodi, dokler ne priplavajo na površje, oziroma po navodilih na embalaži.

Kuhane njoke odcedite in jih stresite v omako. Omako nežno premešajte. Začinite s poprom in okrasite s parmezanom ter takoj postrezite.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Puranji polpeti po azijsko
Naprej
Popolna jajčna omleta
Nazaj
Puranji polpeti po azijsko
Naprej
Popolna jajčna omleta

Dodajte Komentar