0 0
Njoki v goveji omaki s slanino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Krompirjevi njoki
500 g Mleta Govedina
Čebula
8 trakov Slanina
230 ml Voda
1/2 skodelice Smetana za kuhanje
1 žlica Kečap
Sol in poper
1 skodelica Čedar
1/2 skodelice Paradižnik sesekljan
Zelena čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v goveji omaki s slanino

  • 30 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Njoke skuhajte v skladu z navodili na embalaži; odcedite jih.

Medtem v veliki ponvi na srednji temperaturi kuhajte govedino in čebulo, dokler govedina ni več rožnata, 4-6 minut, in meso razbijte na drobtine.

Vmešajte polovico slanine; dodajte njoke, vodo, smetano in kečap. Zavrite. Kuhajte in mešajte na srednji temperaturi, dokler se omaka ne zgosti, 3-4 minute. Dodajte sol in poper. Potresite s sirom.

Pražite, dokler se sir ne stopi, 1-2 minuti. Na vrh dodajte paradižnik, zeleno čebulo in preostalo slanino.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Špinačne mesne kroglice
Naprej
Sladko-pekoči piščanec
Nazaj
Špinačne mesne kroglice
Naprej
Sladko-pekoči piščanec

Dodajte Komentar