0 0
Njoki v gobovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Gobe
500 g Krompirjevi njoki
3 žlice Olivno olje
160 g Špinača
100 g Sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v gobovi omaki

  • 40 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C. Gobe narežite na rezine in jih skupaj z njoki položite v pekač, nato jih pokapajte s 3 žlicami olivnega olja. Pecite 25-30 minut. Med peko jih občasno premešajte, da se ne prilepijo.

Ko so njoki pripravljeni, v pekač vmešajte polovico špinače, po vrhu pa posipajte sir. Postavite nazaj v pečico, da se sir stopi, nato pa postrezite s preostalo špinačo, ki jo po želji pokapajte z olivnim oljem.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljava čebula
Naprej
Goveja omaka za tortilje
Nazaj
Hrustljava čebula
Naprej
Goveja omaka za tortilje

Dodajte Komentar