0 0
Njoki v avokadovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Njoki
350 g Čvrsti tofu
180 g Moka
30 g Prehranski kvas
Omaka
Avokado
50 g Indijski oreščki
60 g Kodrolistni ohrovt
Limona
180 ml Sojino mleko
1/2 žličke Česen v prahu
1/2 žličke Čilijevi kosmiči
2 žlici Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Njoki v avokadovi omaki

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 15 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

  • Njoki

  • Omaka

Navodila

Deli

Odcedite tofu in ga v skledi zmečkajte z vilicami. Vmešajte moko, prehranski kvas in sol. Z rokami vse skupaj zmešajte v testo.

Testo razdelite na 4 dele in jih razvaljajte v dolge kose premera približno 1,5 cm, nato pa jih razrežite na 2 cm velike kose.

Zavrite posoljeno vodo, nato pa vanjo vrzite njoke. Njoki so kuhani, ko se dvignejo na površje (to traja približno 3 minute).

Vse sestavine avokadove omake zmešajte v mešalniku. Mešajte, dokler ne dobite puhaste in kremaste barve.

Z njokov odcedite odvečno vodo in jih zmešajte z omako. Razdelite na dva krožnika in postrezite. Če vam omaka ostane, jo lahko uporabite kot pomako ali namaz.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena sirova buča
Naprej
Njoki iz tofuja
Nazaj
Pečena sirova buča
Naprej
Njoki iz tofuja

Dodajte Komentar