0 0
Nemški zrezek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Drobtine 1 skodelica = 240 ml
1 žlica Moka
Sol in poper
2 žlici Olje
svinjski kotlet
Jajce
Čebula
1 pločevinka Gobe
1 ½ skodelice Voda
1 kocka Goveja jušna kocka
1 žlica Koruzni škrob
½ skodelice Kisla smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nemški zrezek

Prava gurmanska jed.

  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V plitvi posodi zmešajte drobtine in moko. Začinite s soljo in poprom. V ločeno posodo dajte jajce. V veliki ponvi na srednje močnem ognju segrejte olje. Svinjske zrezke potopite v jajce, nato pa jih obložite z mešanico drobtin.

Na vročem olju jih pecite, dokler ne porjavijo na obeh straneh in so pečeni, približno 5 minut na vsaki strani.

Svinjino odstranite na krožnik in jo ohranite toplo. V ponev dodajte čebulo in gobe ter jih pecite, dokler rahlo ne porjavijo. Prilijte vodo in raztopite jušno kocko. Kuhajte približno 20 minut.

Zmešajte koruzni škrob in kislo smetano; vmešajte ju v ponev. Kuhajte na nizki temperaturi, dokler se ne zgosti, vendar ne zavre. Z žlico prelijte svinjske kotlete in jih takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kurkumino mleko
Naprej
Nemška skuta
Nazaj
Kurkumino mleko
Naprej
Nemška skuta

Dodajte Komentar