0 0
Nemška skuta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1,8 l Pinjenec
240 ml Zgoščena smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nemška skuta

  • 3 ure
  • Porcije 28
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 95 °C. Cedilo obložite s krpo za sir in ga postavite nad velik lonec v pomivalnem koritu.
V keramični posodi nežno zmešajte pinjenec in smetano.

V ogreti pečici kuhajte 2 uri in 15 minut.

V pripravljeno cedilo vlijte mešanico pinjenca; odcejajte od 45 do 60 minut. Odcejeni sir prenesite v skledo in ga z električnim mešalnikom stepite do gladke in kremaste mase. Hranite v hladilniku.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nemški zrezek
Naprej
Grška baklava
Nazaj
Nemški zrezek
Naprej
Grška baklava

Dodajte Komentar