0 0
Nadevani dateljni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
10× Datelj
2 žlici Kozji sir
Pekanovi orehi
1 žlica Med

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nadevani dateljni

V datljih je veliko pomembnih hranilnih snovi, vključno z naravnimi sladkorji (fruktozo in glukozo), vlakninami, kalijem, magnezijem, vitaminom B6 in železom. Dateljni so naravno sladki in lahko služijo kot bolj zdrava alternativa rafiniranemu sladkorju v različnih receptih in prigrizkih.

  • 5 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Datlje vzdolž prerežite, da dobite žepek. Vsak žepek napolnite s kozjim sirom in vanj pritisnite polovico pekanovega oreha.

Polnjene datlje pokapajte z medom in postrezite kot predjed ali sladico.

(Foto: Instagram/thecupcakerynz)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sočne jabolčne rezine z datlji
Naprej
Datlji za predjed
Nazaj
Sočne jabolčne rezine z datlji
Naprej
Datlji za predjed