0 0
Nabodala s pokrovačami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
350 g Bela riba
20× Morske pokrovače
2 stroka Česen
2 vejici Pehtran
majhen šopek Peteršilj
2 žlici Olivno olje
Čebula šalotka
1 žlica Drobnjak
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nabodala s pokrovačami

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte olivno olje, sesekljano šalotko in česen ter sesekljana zelišča. Omako solite in poprajte ter ji dodajte meso pokrovač.

Zrezke bele ribe narežite na koščke in jih primešajte omaki s pokrovačami. Vse skupaj marinirajte 45 minut.

Na nabodala natikajte marinirane školjke in ribje koščke. Nabodala pecite na žaru 5 minut na vsaki strani.

Pečena nabodala potresite z drobnjakom in postrezite.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečen ostriž
Naprej
Alkoholni limonin sorbet
Nazaj
Pečen ostriž
Naprej
Alkoholni limonin sorbet

Dodajte Komentar