0 0
Nabodala s klapavicami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Školjke klapavice
2 žlici Olivno olje
2 stroka Česen
Limona
2 žlici Peteršilj
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nabodala s klapavicami

Okusna morska predjed ali glavna jed.

  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki skledi zmešajte oljčno olje, sesekljan česen, limonino lupino, limonin sok, sesekljan peteršilj, sol in poper. Dobro premešajte, da dobite marinado.

V marinado dodajte meso klapavic in jih premešajte, da se enakomerno obložijo. Marinirajte jih približno 30 minut.

Marinirane školjke nataknite na lesena nabodala in jih položite na segret žar.

Na vsaki strani jih pecite približno 5 minut.

Ko so školjke pečene, jih posujte z dodatnim sesekljanim peteršiljem in postrezite z limoninimi rezinami.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pomarančni sorbet
Naprej
Rižota z lignji
Nazaj
Pomarančni sorbet
Naprej
Rižota z lignji

Dodajte Komentar