0 0
Musaka s fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
600 g Krompir
1 x Strok - česen
1 x Jajčevec
1 x Čebula
Beli fižol bel fižol v paradižnikovi omaki, po okusu
SESTAVINE ZA BEŠAMEL
60 g Bela moka
20 g Maslo
100 g Parmezan
0.25 l Voda
1 x Paradižnik mesnati paradižnik

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Musaka s fižolom

Za vse tiste, ki ste veliki ljubitelji vseh različnih vrst musak.

  • 60 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

  • SESTAVINE ZA BEŠAMEL

Navodila

Deli

Narežite krompir na rezine, jajčevec narežite na debele rezine, debele cca. 0,5 cm. Vse položite na delovno površino eno poleg drugega, natrite s soljo in pustite.

V veliki ponvi segrejte 2 žlici olja. Osušite rezine jajčevca, močno popecite in vzemite ven iz ponve.

Čebulo in česen podušite na 1 žlici olja, dodajte še fižol, na hitro segrejte in pa začinite.

Stopite maslo za bešamel, vmešajte moko, dodajte vodo in med mešanjem zavrite. Začinite s soljo in poprom po vašem okusu.

Jajčevce, paradižnik, krompir, fižol in bešamel zložite v pekač po plasteh in potresite še s sirom.

V pečici ogreti okoli 200 °C pecite približno 40 minut.

Dober tek!

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Filan krompir
Naprej
Pica mafini
Nazaj
Filan krompir
Naprej
Pica mafini

Dodajte Komentar