0 0
Morski list v omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
550 g file morski list
5 žlic Maslo
šopek Mlada čebula
Sol in poper
100 ml Zelenjavna juha
45 g Kisla smetana
2 žlici Olivno olje
95 ml Belo vino

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Morski list v omaki

Morski list je dober vir beljakovin, vitaminov in mineralov. Vsebuje malo maščob in kalorij, zato je zdrava izbira za tiste, ki želijo ohraniti uravnoteženo prehrano.

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

File morskega lista začinite s soljo in poprom in ga premažite s stopljenim maslom.

Na olivnem olju podušite mlado čebulo in jo zalijte z vinom in zelenjavno juho.

Tekočino malo pokuhajte, nato pa vanjo položite file morskega lista in vse skupaj dušite približno 10 minut. List vzemite iz posode in omaki dodajte še kislo smetano, sol in poper. Omako dobro premešajte in jo razdelite na krožnike.

Na omako položite file morskega lista in postrezite.

(Foto: Instagram/lauriesfoodanddrink)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjene artičoke
Naprej
Ocvrto testo z olivami
Nazaj
Polnjene artičoke
Naprej
Ocvrto testo z olivami

Dodajte Komentar