0 0
Morska pita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
500 g Krompir
600 g Repa
200 g Sir
150 ml Zelenjavna juha
4 žličke Koruzna moka zmešana z dvema žlicama hladne vode
650 g Riba trska
100 g Kozice
1 žlička Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Morska pita

  • 1 ura 3 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Krompir in repo kuhajte v vreli vodi, dokler se ne zmehčata (približno 20 minut).

Pečico segrejte na 190 °C. Medtem ko se krompir in repa kuhata, dajte mehki sir in juho v veliko ponev ter ju rahlo segrevajte in mešajte z leseno žlico, dokler se ne zmešata in postaneta gladka. Zdaj dodajte zmešano koruzno moko in kuhajte, dokler se ne zgosti.

V omako vmešajte ribe, kozice in peteršilj. Začinite z nekaj popra.

Zmes prelijte v pekač. Krompir in repo odcedite, dobro pretlačite in začinite s črnim poprom. Z žlico prelijte kašo čez ribo, da jo popolnoma prekrije. Pecite 25-30 minut, dokler ni vroča, nato jo za nekaj minut prestavite na vroč žar, da se po vrhu rjavo zapeče. Postrezite z grahom ali s sladko koruzo.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bananini mafini
Naprej
Lososovi burgerji
Nazaj
Bananini mafini
Naprej
Lososovi burgerji

Dodajte Komentar