0 0
Morska omleta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
220 g Kalčki
1 skodelica Kozice kuhane, 1 skodelica = 240 ml
Jajce
⅓ skodelice Zelena čebula sesekljana
¼ čajne žličke Česen v prahu
2 žlici Olje
3 skodelice Piščančja juha
2 žlici Koruzni škrob
2 žlici Sladkor
2 žlici Beli kis
2 žlici Sojina omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Morska omleta

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V skledi zmešajte fižolove kalčke, kozice, jajca, zeleno čebulo in česen v prahu, da se dobro povežejo.

V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. V ponev dodajte približno 1/2 skodelice jajčne mešanice, da dobite kepico. V serijah cvrite omletke do zlato rjave barve, približno 4 minute na vsaki strani.

Medtem v ponvi na srednje nizki temperaturi stepite piščančjo juho, koruzni škrob, sladkor, kis in sojino omako. Kuhajte, dokler se omaka ne zgosti, približno 5 minut.

Z žlico prelijte omako po omleti.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hruškova pita
Naprej
Gobova pašteta
Nazaj
Hruškova pita
Naprej
Gobova pašteta

Dodajte Komentar