0 0
Morska omaka za testenine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Česnov namaz
1 kg Školjke klapavice
700 g Kozice
250 ml Ribja jušna osnova
2 žlički Sredozemske začimbe

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Morska omaka za testenine

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na močnem ognju stopite česnovo maslo.

Dodajte školjke, kozice in juho. Pokrijte in ob stresanju ponve kuhajte 10 minut oziroma dokler se školjke ne odprejo in kozice ne zmehčajo. Neodprte školjke zavrzite.

S kleščami prenesite školjke in kozice v globok krožnik.

V sokove v ponvi vmešajte mešanico zelišč. Začinite s poprom in prelijte morske sadeže. Postrezite s testeninami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Portobello gobe na hrustljavem kruhu
Naprej
Krompirjev rosti
Nazaj
Portobello gobe na hrustljavem kruhu
Naprej
Krompirjev rosti

Dodajte Komentar