Sestavine
-
1 žlica Olivno olje
-
1× Čebula
-
1× Korenje
-
2× Stebelna zelena
-
300 g Koruzapločevinka
-
200 g Taco omaka
-
4 skodelice Piščančja juha
-
500 g Morski sadeži
-
1× Avokado
Navodila
V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo, korenček in zeleno ter med občasnim mešanjem kuhajte 10 minut oziroma dokler se čebula ne zmehča.
Dodajte koruzo, omako taco in juho ter zavrite. Pokrijte in kuhajte 5 minut ali dokler zelenjava ne postane mehka. Dodajte mešanico morske sadeže in nepokrito kuhajte 3 minute ali dokler morski sadeži ne spremenijo barve in niso kuhani.
Juho enakomerno razdelite v sklede. Na vrhu dodajte avokado. Začinite in postrezite.
(Foto: pexels.com)