0 0
Morska nabodala

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

500 g Morski sadeži kozice, pokrovače, ribe, klapavice
Paprika rumena in rdeča
Čebula
2 žlici Olivno olje
2 stroka Česen
1 žlička Paprika v prahu
1 žlička Origano
Limona sok
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Morska nabodala

  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Za marinado zmešajte oljčno olje, sesekljan česen, papriko, posušen origano, limonin sok, sol in poper.

V marinado dodajte morske sadeže in jih premešajte, da se obložijo. Marinirajte jih približno 30 minut.

Žar segrejte na srednje visoko temperaturo. Marinirane morske sadeže, narezano papriko in čebulo nataknite na namočena lesena nabodala.

Nabodala položite na segret žar in jih na vsaki strani pecite približno 5 minut oziroma dokler se morski sadeži lepo ne zapečejo.

Nabodala postrezite z limoninimi rezinami in tatarsko omako. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pomarančni sorbet z vinom
Naprej
Rižota s hobotnico
Nazaj
Pomarančni sorbet z vinom
Naprej
Rižota s hobotnico

Dodajte Komentar