0 0
Miso juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlički Dashi granulata posušene sardine, posušene gobe shiitake, posušene kozice, posušene pokrovače, fižol adzuki in/ali pražena sojina zrna.
4 skodelice Voda
Miso pasta sojina pasta, voda, sol, alkohol, alge, ekstrakt kvasa, sladkor, sojina omaka
220 g Tofu narezan na kocke
2 x Čebula ločene plasti

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Miso juha

Kuhinja:
  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V srednje veliki ponvi na srednje močnem ognju zmešajte dashi granulat in vodo ter zavrite. Zmanjšajte temperaturo na srednjo in primešajte pasto miso. Vmešajte tofu.

Ločite plasti zelene čebule in jih dodajte juhi. Pred serviranjem juho kuhajte 2 do 3 minute.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Domači čips
Naprej
Bananine tablice
Nazaj
Domači čips
Naprej
Bananine tablice

Dodajte Komentar