0 0
Mirtini žepki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Moka
1/2 žličke Morska sol
50 g Maslo
1/2 žličke Posušena limonina mirta
100 ml Mleko

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mirtini žepki

Avstralsko pecivo

  • 30 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

Rahlo namastite pekač. V skledo presejte moko in sol ter dodajte maslo. S konicami prstov maslo vtrite v mešanico moke, da bo podobna drobtinam. Vmešajte limonino mirto začinite s poprom. Na sredini mešanice moke naredite jamico in vanjo nalijte mleko. Mešajte, da nastane mehko, lepljivo testo.

Testo položite na pomokano površino. Rahlo gnetite dokler ni gladko. Testo oblikujte v 6 kroglic.

Položite jih na pripravljen pekač. Na vrhu vsake kroglice naredite plitve zareze. Premažite jih z malo dodatnega mleka. Posujte z malo dodatne moke.

Pecite 15 minut. Postrezite tople ali na sobni temperaturi z maslom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompir po španskem receptu
Naprej
Sushi sendvič
Nazaj
Krompir po španskem receptu
Naprej
Sushi sendvič

Dodajte Komentar