0 0
Mesni rogljiček

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Goveje meso
250 g Klobasa
30 g Drobtine
Jajce
3 žlice Paradižnikova omaka
Začimbe
Listnato testo
Jajčni rumenjak

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mesni rogljiček

  • 1 ura
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C. Pekač obložite s papirjem za peko.

V skledo dajte mleto govedino, klobaso, drobtine, jajce, paradižnikovo omako in začimbe. Mešajte, dokler se dobro ne povežejo.

Vsak list testa poševno razrežite na 4 trikotnike. V vrečko za brizganje z žlico nadevajte mesno maso.

Mešanico potisnite vzdolž najdaljšega roba vsakega trikotnika iz peciva. Razkrito testo premažita z malo rumenjaka. Testo zvijte od najdaljšega roba navzgor, da se zmes zapre in oblikuje v rogljiček. Položite na pripravljen pladenj in ga premažite z jajcem. Ponovite s preostalo zmesjo, testom in jajcem.

Pecite 30-35 minut ali dokler se ne napihne in pozlati.

Postrezite z dodatno paradižnikovo omako.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjevi čevapi
Naprej
Pica kroglice
Nazaj
Krompirjevi čevapi
Naprej
Pica kroglice

Dodajte Komentar