0 0
Mesna štruca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
750 g Govedina
1 x Jajce
1 x Čebula sesekljana
1 skodelica Mleko
1 skodelica Krušne drobtine
po okusu Sol
po okusu Poper
1 žlica Sladkor
2 žlici Gorčica
⅓ skodelice Kečap

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mesna štruca

  • 1 h 15 min
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 175 stopinj C.

Zmešajte govedino, jajce, čebulo, mleko in drobtine kruha ali krekerjev. Po okusu začinite s soljo in poprom ter položite v rahlo namaščen pekač ali pa ga oblikujte v hlebček.
V ločeni majhni skledi zmešajte rjavi sladkor, gorčico in kečap. Dobro premešajte in prelijte po mesni štručki. Pecite 1 uro.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha
Naprej
Veganski bolognese
Nazaj
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha
Naprej
Veganski bolognese

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com