0 0
Mehiški piščančji burger

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Piščančja prsa
1 žlička Pasta chipotle
1 x Limeta
2 rezini Sir
1 x Žemljica
1/2 Avokado
2 x Češnjev paradižnik
3 x Feferon mariniran
1/2 stroka Česen

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mehiški piščančji burger

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 20 min
  • Porcije 1
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančje prsi položite med dva kosa folije za živila in jih z valjarjem pretlačite na približno 1 cm debeline. Pasto chipotle zmešajte s polovico limetinega soka in jo namažite po piščancu.

Na visoki temperaturi segrejte ponev za pečenje. Ko se segreje, piščanca pecite 3 minute na vsaki strani, dokler se ne zapeče, za zadnji 2 minuti pa dodajte sir. V ponev za pečenje dodajte žemljico, prerezano navzdol, da se rahlo popeče. Začinite piščanca.

Medtem pretlačite avokado s preostalim limetinim sokom. Vmešajte češnjeve paradižnike, feferon in česen ter začinite z malo soli. Razmažite po dnu žemljice, nato dodajte piščanca in nato še vrh žemljice.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lečina juha
Naprej
Porova pita s klobaso
Nazaj
Lečina juha
Naprej
Porova pita s klobaso

Dodajte Komentar