0 0
Mehiški koruzni kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Maslo 1 skodelica = 240 ml
1 skodelica Sladkor
Jajce
1 pločevinka Kremna koruza
Čili
1 skodelica Sir
1 skodelica Moka
1 skodelica Koruzna moka
4 čajne žličke Pecilni prašek
¼ čajne Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mehiški koruzni kruh

Kuhinja:
  • 1 ura
  • Porcije 12
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 150 °C. Rahlo namastite pekač.

V veliki skledi stepite maslo in sladkor in vmešajte jajca. Vmešajte koruzo, sesekljan čili in sir.

V ločeni skledi zmešajte moko, koruzno moko, pecilni prašek in sol. Mešanico moke dodajte koruzni mešanici; mešajte, dokler ne nastane gladka zmes. Testo vlijte v pripravljen pekač.

V ogreti pečici pecite 1 uro.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Poročni piškoti
Naprej
Marinara
Nazaj
Poročni piškoti
Naprej
Marinara

Dodajte Komentar