0 0
Mehiška pica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Testo za pico
1 skodelica Fižol (pločevinka) 1 skodelica = 240 ml
1 žlica Koruza
Paradižnik
4 žlice Mleto meso
1/2 skodelice Sir
5 žlic Paradižnikova mezga
Črne olive
Jalapeno
1/2 Čebula
1 žlica Koriander
Sol in poper
1/2 čajne žličke Čili v prahu
1/2 čajne žličke Kumina
1/2 čajne žličke Česen v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mehiška pica

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 20 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 200 °C.

Zmešajte paradižnikovo omako, čili v prahu, kumino, česen v prahu in sol. Začimbe prilagodite svojemu okusu.

Na rahlo pomokani površini razvaljajte testo za pico. Razvaljano testo položite na namaščen pekač.

Po testu razporedite paradižnikovo omako. Po vrhu potresite fižol in sir. Na vrh sira razporedite sesekljan paradižnik, koruzo, mleto meso, črne olive, rdečo čebulo, narezano na kocke, in jalapeños.

Po okusu začinite s soljo in poprom.

Pico pecite 15 minut v ogreti pečici. Ko je pica pečena, jo vzemite iz pečice in po vrhu potresite sesekljan koriander. Postrezite z nacho sirom. Dober tek!

(Foto: Instagram/plainchicken)

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mangov sorbet
Naprej
Cuba Libre
Nazaj
Mangov sorbet
Naprej
Cuba Libre

Dodajte Komentar