0 0
Mediteranska pica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mediteranska pica

  • 25 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 230 °C.

Testo za pico razvaljajte v želeno obliko in debelino in ga položite na pekač.

Testo enakomerno premažite s tanko plastjo omake pesto. Po omaki razporedite razpolovljene češnjeve paradižnike, narezane olive in na tanko narezano rdečo čebulo.

Na vrhu dodajte sveže špinačne liste in nadrobljen sir feta.

Pico pokapajte z malo oljčnega olja ter jo posujte s soljo in poprom.

Pico pecite v ogreti pečici približno 10-15 minut, da se skorja zlato rjavo obarva, sir pa se stopi in naredi mehurčke.

Pico vzemite iz pečice in jo pustite, da se nekoliko ohladi, preden jo narežete in postrežete.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Žar pica s piščancem
Naprej
Super zajtrk
Nazaj
Žar pica s piščancem
Naprej
Super zajtrk

Dodajte Komentar