Sestavine
-
2 skodelici Kava
-
1 žlica Kavni liker
-
300 g Plazma keksi
-
500 g Maskarpone
-
2 žlici Sladkor v prahu
-
2 žlički Vaniljeva pasta
-
2 skodelici Čokoladna krema
-
Kavna zrna
-
Čokolada
Navodila
V skledi zmešajte kavo in kavni liker. Prihranite polovico piškotov. Preostale piškote potopite v kavno mešanico in jih razdelite v šest kozarcev.
Maskarpone, smetano, sladkor v prahu in vaniljo dajte v skledo in jih stepite do gladkega. Mešanico razdelite med kozarce po piškotih. Rezervirane piškote potopite v preostalo mešanico likerja in jih razdelite med kozarce.
Med kozarce razdelite kremo. Postavite v hladilnik za 30 minut, da se ohladi in razvije okuse. Na vrh dodajte kavna zrna in koščke čokolade.
(Foto: pexels.com)