0 0
Marinirane gobe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 ščepec Mleti črni poper
4 žlice Oljčno olje
0.5 žličke Črni poper zrna črnega popra
500 g Gobe manjše gobice
4 x Strok - česen
4 žlice Limonin sok
3 žlice Belo vino - suho
3 ščepce Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Marinirane gobe

LASTNOSTI:

    To odlično jed lahko postrežete kot predjed, za malico s kosom kruha skupaj z zeleno solato ali pa kot kot prilogo k mesu.

    • 25 minut
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Prižgite funkcijo žar v pečici. Gobice očistite, jih na hitro sperite (obrišite in očistite z vlažno krpo) in jih sušite. Stresite jih v ognjevarno posodo (pekač) in jih premešajte s soljo, poprom in pa oljem.

    Gobe ​​pecite 10 cm pod ogretim žarom od 10 do 12 minut. Med pečenjem jih vsaj enkrat ali dvakrat obrnite.

    Ko se gobe pečejo, medtem časom olupite in na drobno sesekljajte česen ter ga potresite po gobah. Pecite še 2 minuti.

    V servirno skledo stresite gobe in v pekač vlijte limonin sok in vino. Dobro premešajte vse skupaj in s kuhalnico postrgajte po dnu pekača, zato da boste odluščili karamelizirane koščke gobic. Omako polijte po gobah in pripravljeno jed postrezite.

    (Foto: Getty Images)

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Gobe po italijansko
    Naprej
    Vložene paprike
    Nazaj
    Gobe po italijansko
    Naprej
    Vložene paprike

    Dodajte Komentar