Sestavine
-
24 x Prepeličja jajca
-
2 x Čebula šalotka
-
120 ml Vinski kis
-
60 ml Belo vino - suho
-
ščepec Semena zelene
-
ščepec Janež, semena
-
2 x Lovorjev list
-
1/2 žličke Semena koromača
-
1/2 žličke Poprova zrna
-
1/2 žličke Koriander
-
1/2 žličke Mleta paprika
-
1/2 žličke Sol
Navodila
Prepeličja jajca skuhajte in olupite ter narežite šalotko.
Vse sestavine, razen jajc, zmešajte v ponvi na srednji temperaturi. Zavrite, nato pa kuhajte 3 minute. Ohladite.
Jajca dajte v kozarec in jih prelijte z mešanico kisa. Pred serviranjem jih vsaj 24 ur marinirajte v hladilniku.
(Foto: pexels.com)