0 0
Marinirana prepeličja jajca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

24 x Prepeličja jajca
2 x Čebula šalotka
120 ml Vinski kis
60 ml Belo vino - suho
ščepec Semena zelene
ščepec Janež, semena
2 x Lovorjev list
1/2 žličke Semena koromača
1/2 žličke Poprova zrna
1/2 žličke Koriander
1/2 žličke Mleta paprika
1/2 žličke Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Marinirana prepeličja jajca

LASTNOSTI:
    • 20 min + mariniranje čez noč
    • Srednje

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Prepeličja jajca skuhajte in olupite ter narežite šalotko.
    Vse sestavine, razen jajc, zmešajte v ponvi na srednji temperaturi. Zavrite, nato pa kuhajte 3 minute. Ohladite.
    Jajca dajte v kozarec in jih prelijte z mešanico kisa. Pred serviranjem jih vsaj 24 ur marinirajte v hladilniku.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Vaniljeva krema
    Naprej
    Krompir z artičoko
    Nazaj
    Vaniljeva krema
    Naprej
    Krompir z artičoko

    Dodajte Komentar