0 0
Marinara

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 pločevinki Konzerviran paradižnik
1 pločevinka Paradižnikova pasta
4 žlice Peteršilj
1 strok česna Česen
1 čajna žlička Origano
1 čajna žlička Sol
¼ čajne žličke Poper
6 žlic Olivno olje
Čebula
½ skodelice Belo vino

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Marinara

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 ura
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Paradižnik, paradižnikovo pasto, peteršilj, česen, origano, sol in poper dajte v kuhinjski robot; zmešajte do gladkega.

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in kuhajte, dokler se rahlo ne zmehča, približno 2 minuti. Vmešajte mešano paradižnikovo omako in belo vino.

Med občasnim mešanjem kuhajte, dokler se ne zgosti, približno 30 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mehiški koruzni kruh
Naprej
Ajdova kaša v solati
Nazaj
Mehiški koruzni kruh
Naprej
Ajdova kaša v solati

Dodajte Komentar