0 0
Malinova penina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
75 g Maline zamrznjene
1 žlica Sladkor v prahu
2 žlički Limonin sok
750 ml Peneče vino
Meta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Malinova penina

Odlična za prihajajoče praznike!

  • 30 minut
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V posodi na srednji temperaturi zmešajte zamrznjene maline, sladkor in limonin sok. Kuhajte 5 minut ali dokler maline ne razpadejo in sprostijo sok. Odstranite z ognja. Precedite skozi drobno sito v vrč in s hrbtno stranjo žlice pretlačite čim več tekočine. Trdne delce zavrzite. Postavite v hladilnik za 30 minut, da se ohladi.

Sveže maline nataknite na nabodala. Malinovo mešanico enakomerno vlijte v kozarce za serviranje. Dodajte vino, malinova nabodala in metine liste.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Božična drevesca
Naprej
Kvašeno testo
Nazaj
Božična drevesca
Naprej
Kvašeno testo

Dodajte Komentar