0 0
Mafini z mocarelo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Paradižnik
Čebula
1 strok Česen
100 g Mocarela sir
1 šopek Bazilika
240 g Moka
2 žlički Pecilni prašek
4 žlice Olivno olje
1/2 žličke Soda bikarbona
Jajce
25 ml Mleko
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mafini z mocarelo

Mozzarella je zelo vsestranski sir, ki se uporablja v različnih jedeh. Je ključna sestavina italijanske kuhinje, saj je priljubljena izbira za pice, solato caprese (s paradižnikom in baziliko) in različne testenine. Mozzarella se uporablja tudi za sendviče, zavitke in predjedi, kot so ocvrte mocareline palčke. Mozzarella je dober vir beljakovin in kalcija. V primerjavi z nekaterimi drugimi vrstami sirov vsebuje manj maščob in kalorij.

  • 35 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C in namastite modelčke za mafine.

Zmešajte moko, sodo bikarbono, pecilni prašek, sol in poper. Dodajte sesekljano čebulo, baziliko in česen.

Posebej zmešajte jajce, narezano mocarelo, olje in mleko. Mešanici dodajte suhe sestavine in sesekljan paradižnik. Dobro premešajte in testo nadevajte v modelčke.

Mafine pecite 25 minut. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Testo za empanade
Naprej
Šampinjoni in pinjole
Nazaj
Testo za empanade
Naprej
Šampinjoni in pinjole

Dodajte Komentar