0 0
Mafini brez glutena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

180 g Moka brez glutena
60 g Mandljev zdrob
100 g Sladkor
2 čajni žlički Pecilni prašek
1/2 čajne žličke Soda bikarbona
1/2 čajne žličke Sol
Jajce
120 ml Mleko
60 ml Olje
1 čajna žlička Vaniljev ekstrakt
140 g Jagodičevje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mafini brez glutena

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 40 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 190 °C in pekač za mafine obložite s papirnatimi modelčki.

V veliki skledi zmešajte brezglutensko moko, mandljev zdrob, sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono in sol.

V ločeni skledi stepite jajca, nato pa dodajte mleko, rastlinsko olje in izvleček vanilje.

Mokre sestavine vlijte v suhe sestavine in mešajte, dokler se ne povežejo. Dodajte jagodičevje.

Testo z žlico razporedite v skodelice za mafine, tako da vsako skodelico napolnite približno do 3/4.

Pecite 20-25 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančja bovla
Naprej
Sadni zajtrk
Nazaj
Piščančja bovla
Naprej
Sadni zajtrk

Dodajte Komentar