0 0
Mac and cheese s tartufi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Testenine
35 g Maslo
35 g Moka
400 ml Mleko
130 g Sir
45 g Parmezan
Sol in poper
Peteršilj
Tartufi
2 žlici Olje tartufov

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mac and cheese s tartufi

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V skladu z navodili na embalaži skuhajte makarone.

V ponvi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte moko in jo neprekinjeno stepajte približno 2 minuti.

Postopoma vlijte mleko in nenehno stepajte, da ne nastanejo grudice. Mešanico kuhajte, dokler se ne zgosti in začne rahlo vreti. Ponev odstavite z ognja in dodajte nariban sir in parmezan. Mešajte, dokler se sira ne stopita in je omaka gladka.

Vmešajte tartufovo olje ter po okusu začinite s soljo in poprom. V sirovo omako dodajte kuhane makarone in mešajte, dokler se testenine dobro ne obložijo.

Makarone s tartufi prenesite v servirno posodo. Na vrhu okrasite z nasekljanim peteršiljem in rezinami svežih črnih tartufov.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Goveji zrezki s tartufovim maslom
Naprej
Rolada z gozdnimi sadeži
Nazaj
Goveji zrezki s tartufovim maslom
Naprej
Rolada z gozdnimi sadeži

Dodajte Komentar