0 0
Lubeničin sorbet

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

100 ml Voda
4 skodelice Lubenica
90 g Sladkor
3 žlice Limonin sok
Meta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lubeničin sorbet

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 4 ure
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte sladkor in vodo. Segrevajte na srednji temperaturi in občasno mešajte, dokler se sladkor popolnoma ne raztopi. Odstavite z ognja in pustite, da se sirup ohladi na sobno temperaturo.

Na kocke narezano lubenico dajte v mešalnik. Dodajte ohlajeni sirup in limonin sok. Mešajte, dokler ne dobite gladke in kremaste mase.

Lubeničino mešanico prelijte v plitvo posodo. Pokrijte jo in postavite v zamrzovalnik.

Po eni uri posodo vzemite iz zamrzovalnika in mešanico premešajte, da razbijete morebitne ledene kristale. To pomaga ustvariti bolj gladko teksturo. Posodo vrnite v zamrzovalnik.

Naslednje 3 ure mešanje ponavljajte vsakih 30 minut, dokler sorbet ne doseže želene konsistence.

Lubeničin sorbet z zajemalko razporedite v sklede. Po želji okrasite z lističi mete.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Malinove tortice
Naprej
Vegetarijanska mehiška pica
Nazaj
Malinove tortice
Naprej
Vegetarijanska mehiška pica

Dodajte Komentar