0 0
Lososova nabodala

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Sojina omaka
2 žlici Riževo vino
1 žlička Sladkor v prahu
1 žlička Ingver
Čebula šalotka
4 fileji Losos
2 skodelici Belo zelje naribano
Koriander
Sezamovo seme
Limona
Wasabi majoneza
120 g Majoneza
2 žlicki Wasabi pasta
1/2 Limeta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lososova nabodala

Kuhinja:
  • 20 minut
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

  • Wasabi majoneza

Navodila

Deli

V manjšo skledo dajte sojino omako, mirin, sladkor in nariban ingver. Stepajte, dokler se sladkor ne raztopi.

Za pripravo majoneze wasabi zmešajte vse sestavine.

Na 8 predhodno namočenih bambusovih nabodal izmenično nataknite šalotko in lososa.

Belo zelje razporedite na servirni krožnik. Potresite s koriandrom, sezamovimi semeni in z dodatno šalotko.

Na srednje visoki temperaturi segrejte ponev. Poškropite jo z oljem. V ponev dodajte nabodala. Premažite jih z delom mešanice sojine omake in pecite 30 sekund. Obrnite in premažite s preostalo sojino mešanico. Pecite nadaljnjih 30 sekund ali dokler se ne skuhajo po vašem okusu. Nabodala prenesite na krožnik.

V ponev vlijte preostalo mešanico sojine omake. Kuhajte 30 sekund. Omako pokapajte po nabodalih. Postrezite z wasabi majonezo in limoninimi rezinami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rdeče kuhano vino
Naprej
Puhaste sirove kroglice
Nazaj
Rdeče kuhano vino
Naprej
Puhaste sirove kroglice

Dodajte Komentar