0 0
Losos z jajčevcem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 žlice Miso pasta japonska začimba
2 žlici Med
100 g Losos
2 žlici Rižev kis
1 žlica Arašidovo olje
100 g Grah blanširan
12 rezin Jajčevec pečen na žaru
1 žlica Semena sezam

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Losos z jajčevcem

Kuhinja:
  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte polovico miso paste in polovico medu ter s čopičem premažite ribe.
Rahlo naoljen žar segrejte na srednje visoko temperaturo in lososa pecite po 2 minuti na vsaki strani, dokler ni pečen.

Medtem preostalo miso pasto in med zmešajte s kisom in z oljem.
V skledi zmešajte grah in jajčevce in prelijte s prelivom. Lososa olupimo in premešamo s solato. Razdelite med sklede in jih posujte s sezamovimi semeni.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bučkina predjed
Naprej
Tajska juha
Nazaj
Bučkina predjed
Naprej
Tajska juha

Dodajte Komentar