0 0
Losos v sladko-pekoči omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Losos
Sol
65 ml Čilijeva omaka
1/2 čajne žličke Ingver nariban
Čebula šalotka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Losos v sladko-pekoči omaki

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 15 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Ponev popršite z oljčnim oljem in jo postavite na stran.

Na ponev položite lososa in ga začinite s 1/4 čajne žličke soli.

V manjši skledi zmešajte omako iz rdečega čilija in ingver. S čopičem premažite lososa.

Pecite 8 do 10 minut. Okrasite s šalotko.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jajčni zavitki
Naprej
Pistacijevi keksi
Nazaj
Jajčni zavitki
Naprej
Pistacijevi keksi

Dodajte Komentar