0 0
Losos v gorčični omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 fileji Losos
3 žlice Dijonska gorčica
Sol in poper
¼ skodelice Krušne drobtine 1 skodelica = 240 ml
¼ skodelice Maslo stopljeno

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Losos v gorčični omaki

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite z aluminijasto folijo.

Lososove fileje položite s kožo navzdol na pripravljen pekač. Vsak file namažite s tanko plastjo gorčice; začinite ga s soljo in poprom. Na vrh potresite drobtine in jih prelijte s stopljenim maslom.

Pecite v ogreti pečici približno 15 minut. Postrezite s pečenim krompirjem in s skledo zelene solate. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Špageti s piščancem
Naprej
Ocvrt jastogov rep
Nazaj
Špageti s piščancem
Naprej
Ocvrt jastogov rep

Dodajte Komentar