0 0
Losos s koromačem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Olivno olje po okusu
1 x Losos
Sol po okusu
Poper po okusu
ŠE SESTAVINE ZA SOLATO
Olive olive polnjene s papriko, po okusu
Koromač po okusu
Mlada čebula po okusu
Limonina lupina po okusu
Olivno olje po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Losos s koromačem

Povsem preprosto kosilo, ki je pripravljeno v 1 uri. Vse je zelo enostavno, na koncu pa nimate cele gore umazanih posod...

  • 1 ura
  • Porcije 1
  • Srednje

Sestavine

  • ŠE SESTAVINE ZA SOLATO

Navodila

Deli

Koromaču odrežite debela, zelena stebla. Prerežite gomolj na pol in to po dolžini. V majhnem kozarcu zavrite vodo in jo rahlo solite. Koromač blanširajte in ga takoj potopite v ledeno kopel. Koromač potegnite iz vode, odstranite korenski konec in gomolj narežite na tanke trakove.

V veliki skledi zmešamo sestavine za solato in jih dobro premešajte. Medtem specite lososa in solato solato odstavite, da se okusi dobro razvijejo.

Pripravite žar za visoko direktno vročino.

Lososove kotlete premažite z oljem ter jih začinite s soljo in poprom.

Lososa na žaru preložimo na krožnik in okrasimo s solato.

Specite losos na rešetki in ko bo pečen, ga dajte na krožnik in obložite s solato.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesa z ingverjem
Naprej
Testenine Taglioni s sirom Burrata
Nazaj
Pesa z ingverjem
Naprej
Testenine Taglioni s sirom Burrata

Dodajte Komentar