0 0
Litvanski hladni boršč

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 večji čebuli
1 večja kumara
4 skodelic vložene rdeče pese
1 limona
1 dl sirotke
3 ščepce soli
1 ščepec popra
5 žlic nasekljanega koprca
5 žlic kisle smetane
4 jajca

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Litvanski hladni boršč

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Nenavadne barve jed, da jo naredimo, vse kar morate narediti je, da odprete dva kozarca vložene rdeče pese.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Jajca trdo skuhamo in ohladimo. Čebulo in kumaro olupimo, zrežemo na manjše kose in stresemo v multipraktik. Dodamo rdečo peso s tekočino (približno 4 skodelice) in zmiksamo v gladko zmes. Vse skupaj prelijemo v večjo skledo, nato ožamemo limono in v skledo dodamo limonin sok. Dodamo še sirotko in vse skupaj dobro premešamo. Juho solimo in popramo ter potrosimo s koprom. Vmešamo še kislo smetano in skledo postavimo v hladilnik, da se juha ohladi. Ohlajena trdo kuhana jajca olupimo in razrežemo na četrtine. Ohlajeno juho okrasimo z jajčnimi krhlji in postrežemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Maroška čičerikina juha
Naprej
Tajska omaka iz sladkih čilijev
Nazaj
Maroška čičerikina juha
Naprej
Tajska omaka iz sladkih čilijev

Dodajte Komentar