0 0
Litvanski hladni boršč

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 večji čebuli
1 večja kumara
4 skodelic vložene rdeče pese
1 limona
1 dl sirotke
3 ščepce soli
1 ščepec popra
5 žlic nasekljanega koprca
5 žlic kisle smetane
4 jajca

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Litvanski hladni boršč

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Nenavadne barve jed, da jo naredimo, vse kar morate narediti je, da odprete dva kozarca vložene rdeče pese.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Jajca trdo skuhamo in ohladimo. Čebulo in kumaro olupimo, zrežemo na manjše kose in stresemo v multipraktik. Dodamo rdečo peso s tekočino (približno 4 skodelice) in zmiksamo v gladko zmes. Vse skupaj prelijemo v večjo skledo, nato ožamemo limono in v skledo dodamo limonin sok. Dodamo še sirotko in vse skupaj dobro premešamo. Juho solimo in popramo ter potrosimo s koprom. Vmešamo še kislo smetano in skledo postavimo v hladilnik, da se juha ohladi. Ohlajena trdo kuhana jajca olupimo in razrežemo na četrtine. Ohlajeno juho okrasimo z jajčnimi krhlji in postrežemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Maroška čičerikina juha
Naprej
Tajska omaka iz sladkih čilijev
Nazaj
Maroška čičerikina juha
Naprej
Tajska omaka iz sladkih čilijev

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com