0 0
Limonin kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
160 g Sladkor v prahu
150 g Maslo
1 žlica Limonina lupina
Jajce
220 g Moka
120 ml Mleko
35 g Krema v prahu
60 ml Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Limonin kruh

  • 1 ura
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Rahlo namastite pekač za kruh in ga obložite s papirjem za peko, tako da bo papir segal čez dve daljši stranici.
V skledi stepite sladkor, maslo in limonino lupinico, dokler ne postanejo bledi in kremasti. Dodajte jajci in dobro stepite.

V masleno zmes izmenično vmešajte moko in mleko, dokler se ne združita. Vmešajte kremo v prahu in limonin sok, dokler se ne združita.

Maso prenesite v pripravljen pekač in zgladite površino. Pecite 45-50 minut.

Limonin kruh narežite na rezine in postrezite z dodatnim maslom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Puhasto jajce na oko
Naprej
Korenje iz ponve
Nazaj
Puhasto jajce na oko
Naprej
Korenje iz ponve

Dodajte Komentar