0 0
Limonin kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
160 g Sladkor v prahu
150 g Maslo
1 žlica Limonina lupina
Jajce
220 g Moka
120 ml Mleko
35 g Krema v prahu
60 ml Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Limonin kruh

  • 1 ura
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Rahlo namastite pekač za kruh in ga obložite s papirjem za peko, tako da bo papir segal čez dve daljši stranici.
V skledi stepite sladkor, maslo in limonino lupinico, dokler ne postanejo bledi in kremasti. Dodajte jajci in dobro stepite.

V masleno zmes izmenično vmešajte moko in mleko, dokler se ne združita. Vmešajte kremo v prahu in limonin sok, dokler se ne združita.

Maso prenesite v pripravljen pekač in zgladite površino. Pecite 45-50 minut.

Limonin kruh narežite na rezine in postrezite z dodatnim maslom.

(Foto: pexels.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Puhasto jajce na oko
Naprej
Korenje iz ponve
Nazaj
Puhasto jajce na oko
Naprej
Korenje iz ponve

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com