0 0
Lepljiva rebrca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1,5 kg Svinjska rebrca
4 žlice Čilijeva omaka
3 žlice Med
1 žlica Gorčica
1/2 žličke Čili v prahu
4 žlice Jabolčni kis
4 žlice Sojina omaka
6 žlic Kečap
3 žlice Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lepljiva rebrca

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 1 ura
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Rebra položite v lonec in jih prelijte s hladno vodo. Zavrite in nato 25 minut rahlo kuhajte, pri tem pa odstranite maščobo, ki počasi priplava na površje. Odcedite.

Obložite pekač s peki papirjem. Segrejte pečico na 200 °C.

Zmešajte sladko čilijevo omako, med, kis, sojino omako, kečap, gorčico, olje in zdrobljene čilije, če jih uporabljate. Z njo prelijte rebrca in jih premešajte, da se dobro obložijo, ter jih enakomerno porazdelite po pekaču.

Rebrca pecite 30 minut, pri čemer jih vmes obrnite in vsakih 10 minut premažite z omako. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kuskus s kozicami
Naprej
Svinjsko stegno s peteršiljevo omako
Nazaj
Kuskus s kozicami
Naprej
Svinjsko stegno s peteršiljevo omako

Dodajte Komentar