0 0
Lečina juha s hrustljavo panceto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
1 x Čebula
140 g Panceta
1 žlička Mleta kumina
1/2 žličke Kurkuma
2 stroka Česen
1 x Čili
2 x Jušna kocka
250 g Rdeča leča
1 x Korenje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lečina juha s hrustljavo panceto

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 40 min
  • Porcije 3
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki ponvi segrejte oljčno olje, dodajte čebulo, 1 kos pancete in korenček. Na nizki do srednji temperaturi kuhajte 10 minut, dokler se čebula ne zmehča.

Dodajte kumino, kurkumo, česen in čili ter kuhajte še 2 minuti, da se sprostijo arome.

Prilijte 1,25 litra vrele vode, zdrobite kocke juhe in dodajte lečo. Zavrite in kuhajte 20 minut ter občasno premešajte, da se leča ne prijema.

Medtem v manjši ponvi približno 10 minut pražite preostalo panceto, da postane hrustljava. Olja vam ni treba dodajati, saj ga bo dovolj iz pancete.

Juho postrezite s posipom hrustljave pancete.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjena buča
Naprej
Sirovi mafini s slanino
Nazaj
Polnjena buča
Naprej
Sirovi mafini s slanino

Dodajte Komentar