0 0
Lečin ragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lečin ragu

  • Srednje

Navodila

Deli

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Sesekljan česen, korenje in čebulo pražite, dokler se ne zmehčajo – približno 5 minut.

Dodajte paradižnikovo pasto, lovorov list in timijan. Kuhajte 2 minuti.

Dodajte lečo, juho, sol in poper. Premešajte, zavrite, nato znižajte temperaturo in kuhajte brez pokrova 15 minut, dokler se leča ne zmehča (ne prekuhajte je, da bi postala kašasta!).

Vmešajte peteršilj. Poskusite in po potrebi dodajte še sol ali poper.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljave sardine
Naprej
Njoki v smetanovi omaki
Nazaj
Hrustljave sardine
Naprej
Njoki v smetanovi omaki

Dodajte Komentar