0 0
Lazanja z jačevcem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

3 x Jajčevec
2 žlici Olivno olje
3 stroki Česen
700 ml Paradižnikov pire
1/2 žlice Origano
1 žlica Sladkor
1 žlica Vinski kis
1 šopek Sveža bazilika - listi
100 g Parmezan
125 g Mocarela sir
200 g Listi za lazanjo (testenine)
5 žlic Drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lazanja z jačevcem

  • 1 ura 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte žar. Rezine jajčevcev razporedite na pekač, jih premažite z oljem in dobro začinite. Vsako stran pecite 3 minute

V ponvi segrejte olje. Česen pražite 1 minuto, nato vlijte paradižnik. 10 minut kuhajte skupaj z origanom, sladkorjem in kisom, nato začinite in vmešajte baziliko.

Položite liste lazanje v pekač. Na dno posode nanesite nekaj žlic paradižnikove omake, nato pa plast jajčevcev. Razporedite nekaj parmezana in mocarele, nato pa prekrijte s plastjo lazanje. Ponovite in na koncu posujte parmezan in mocarelo ter potresite z drobtinami.

Segrejte pečico na 200 °C in lazanjo pecite 25-30 minut, da se zlato zapeče in naredi mehurčke.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vloženi čebulni obročki
Naprej
Korenčkova enolončnica
Nazaj
Vloženi čebulni obročki
Naprej
Korenčkova enolončnica

Dodajte Komentar