0 0
Kumarična juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlička Olje
1 šopek Spomladanska čebula
1 x Kumara
1 glava Solata
220 g Grah
4 žličke Vegeta
4 žlice Jogurt
4 rezine Ržen kruh

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kumarična juha

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite 1,4 litra vode. V  ponvi segrejte olje in na njem 5 minut pražite spomladansko čebulo. Dodajte kumare, solato in grah, nato pa prelijte vodo. Vmešajte vegeto, pokrijte in kuhajte 10 min ali dokler zelenjava ni mehka, vendar še vedno živo zelena.

Mešanico z ročnim mešalnikom zmeljite do gladkega. Postrezite toplo ali hladno, po želji z jogurtom, zraven pa ponudite rženi kruh.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Paradižnikov kruh
Naprej
Svinjski cmoki
Nazaj
Paradižnikov kruh
Naprej
Svinjski cmoki

Dodajte Komentar