Sestavine
-
3× Kumara
-
Nadev
-
150 g Dimljeni losos
-
150 g Kremni sir
-
2 žlici Kisla smetana
-
2 žlici Majoneza
-
1/3 skodelice Kopersveži
-
1 strok Česen
-
2 žlički Limonina lupina
-
2 žlici Limonin sok
-
1/4 čajne žličke Sol in poper
Navodila
Lososov nadev:
Sestavine za lososov nadev dajte v kuhinjski robot. Mešajte do popolne gladkosti in po potrebi strgajte po straneh.
Vrečko za brizganje opremite s širokim nastavkom z zvezdasto konico, nato pa nadev prenesite v vrečko. Postavite v hladilnik za 5 ur, dokler se ne strdi.
Kumare narežite na 1,5 cm debele rezine in iz njih izdolbite jamico. V jamice vtisnite lososov nadev. Po vrhu dodajte koper in takoj postrezite.
(Foto: freepik.com)