0 0
Kumaričin kanape

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Kumara
Nadev
150 g Dimljeni losos
150 g Kremni sir
2 žlici Kisla smetana
2 žlici Majoneza
1/3 skodelice Koper sveži
1 strok Česen
2 žlički Limonina lupina
2 žlici Limonin sok
1/4 čajne žličke Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kumaričin kanape

  • 5 ur
  • Lahko

Sestavine

  • Nadev

Navodila

Deli

Lososov nadev:
Sestavine za lososov nadev dajte v kuhinjski robot. Mešajte do popolne gladkosti in po potrebi strgajte po straneh.
Vrečko za brizganje opremite s širokim nastavkom z zvezdasto konico, nato pa nadev prenesite v vrečko. Postavite v hladilnik za 5 ur, dokler se ne strdi.

Kumare narežite na 1,5 cm debele rezine in iz njih izdolbite jamico. V jamice vtisnite lososov nadev. Po vrhu dodajte koper in takoj postrezite.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jagodna torta
Naprej
Sadni punč
Nazaj
Jagodna torta
Naprej
Sadni punč

Dodajte Komentar